Lemmikloomadel on salong, kus saab küüned korda ja karva läikima

Katrin Uuspõld
Copy
Johanna Veldre ja Andry Antropov hoolitsevad salongi tulnud loomade eest kahekesi. Fotol naudib Johanna njuufa Emi salongis harjamist, paari minuti saak on peotäis karvu.
Johanna Veldre ja Andry Antropov hoolitsevad salongi tulnud loomade eest kahekesi. Fotol naudib Johanna njuufa Emi salongis harjamist, paari minuti saak on peotäis karvu. Foto: Vladislav Musakko

Rakveres Tallinna tänaval tegutseb Rakvere lemmikloomateenuste sildi all neljajalgsetele mõeldud salong, kus nende kasukas saab hooldatud ja küüned saavad lõigatud. Pakutakse ka päevahoidu, jalutuskäike ja händleri teenust.

Juunis uksed avanud lemmikloomade salongi esimene klient oli pärsia kass, kes vajas pesu, kammimist ja küünte lõikust. “Omanik oli veidi mures, sest kass on kodus tige, lööb tihti käpaga, küünte lõikus ei tulevat kõne allagi. Ta luges Facebookis tuttava jagatud kuulutusest meie salongist ja tõi kassi siia,” jutustab Andry Antropov, kes koos kaaslase Johanna Veldrega salongi peab.

Majas on reegel, et kui loom tuuakse, jätab omanik lemmiku protseduuridele, läheb oma asju ajama ning tuleb loomale järele, kui helistatakse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles