Jalgpallurite seis on hapu, kuid lootus püsib

Margus Martin
, reporter
Copy
Rakvere JK Tarvas 37-aastane kapten Mihkel Saar (paremal mustas) on väheseid kogenud pallureid, kellele meeskond on tänavu toetunud.
Rakvere JK Tarvas 37-aastane kapten Mihkel Saar (paremal mustas) on väheseid kogenud pallureid, kellele meeskond on tänavu toetunud. Foto: Mailiis Ollino

Viimased kaheksa aastat stabiilselt Eesti jalgpalli meistrivõistluste esiliigas püsinud ja korra ka meistriliiga õhku nuusutanud Rakvere JK Tarvas meeskond seisab silmitsi madalamale liigatasemele langemisega.

Neljapäevaõhtuse 0:4 allajäämise järel võõrsil Tallinna FCI Levadia U21 tiimile on kolme punkti kaugusel väljalangemistsoonist ehk 11. kohal paiknevatel rakverlastel võimalik tabeliseisu parandada veel kahes mängus.

Neist esimeses on vastaseks esiliiga paremikku kuuluv Tallinna FC Flora U21 meeskond ja teises keskmik Kohtla-Järve JK Järve.

Esiliigas tosina meeskonna hulgas kuuendat kohta hoidvale Levadiale oli suureskooriline võit JK Tarvas üle sellel hooajal esimene. Varasemast kolmest kohtumisest kaks lõppesid Rakvere tiimi võiduga ning ühes tüüriti viigisadamasse.

Rakverlaste kapten Mihkel Saar lausus mängujärgses usutluses soccernet.ee-le, et aste madalamale, esiliiga B-sse langemine ei oleks meeskonnale tragöödia. "Ei, kindlasti mitte. Kui see tase on esiliiga B-s, siis on õigem seal mängida, ma arvan," kõneles Saar.

Kapteni sõnul on veel kaks mängu mängida, ja kui meeskonnal õnnestub tabelis praegu enda ees kolme punkti kaugusel 10. kohal paiknev JK Tallinna Kalev kinni püüda, on võimalik üleminekumängude kaudu koht esiliigas säilitada. "Nii kaua mängime, kui veel antakse see aasta," lisas Mihkel Saar. "Floraga on kindlasti raske, aga Kohtla-Järve vastu võib midagi loota." 

Tallinna FCI Levadia U21 - Rakvere JK Tarvas mängu protokoll

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles