Mees ehitas eriolukorra ajal Noa laeva

Piret Saul-Gorodilov
Copy
Kere on painutatud välisvoodrilauast, põrandad terrassilaudadest. Illuminaatorid on ümmargused nagu ühele veesõidukile stiili poolest sobivad. Laeva katusel olev ülemine terrass on eemaldatav. Katusepealne on tõrvapapiga üle löödud ning selle servas koguni vihmaplekk.
Kere on painutatud välisvoodrilauast, põrandad terrassilaudadest. Illuminaatorid on ümmargused nagu ühele veesõidukile stiili poolest sobivad. Laeva katusel olev ülemine terrass on eemaldatav. Katusepealne on tõrvapapiga üle löödud ning selle servas koguni vihmaplekk. Foto: Ain Liiva

Kui Andrus Järvi eriolukorra ajal garaaži ette paadi karkassi püsti pani, tekitas see naabrites elevust ja küsimusi. Kas asi on juba nii hull, et mees hakkas igaks juhuks Noa laeva ehitama? Nüüd on laevuke valmis ja lähemal vaatlusel on selge, et vett see kindlasti ei pea.

Peipsi äärde kodu soetanud sõber pöördus Andrus Järvi poole huvitava küsimusega: kas ta tahaks õhtuti millegi kallal nokitseda ja ehitada tema lastele laevakujulise mängumaja?

“Ega hästi ei tahtnud. Väsinud ka peale tööd, aga käis peale ja siis mõtlesingi, et teen ära,” ütles Andrus ja lisas, et projekti mõtles ta ise välja, jumala abiga. “Ma olen ise kristlane, kui jääb tarkusest puudu, siis tuleb küsida ja saab,” kõneles mees, kes on üle kahekümne aasta olnud Eesti Kristliku Nelipühi Kiriku Hulja koguduse liige. Põhitööl tegeleb ta hoopis betooniga ning valab treppe, põrandaid ja platse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles