Karepa sadama arendamiseks sõlmiti hea tahte leping

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karepa sadam.
Karepa sadam. Foto: Tairo Lutter / Virumaa Teataja

Vihula vallavalitsus, Karepa küla, rannakalurid ja Karepa sadama arendajad kirjutasid alla hea tahte deklaratsioonile, millega nähakse ette Karepa sadama renoveerimist, põhja- ja idakaarte tormide eest kaitstud akvatooriumi väljaehitamist ning kalasadama funktsioneerimiseks vajalike kommunikatsioonide ja ehitise rajamist.


Allakirjutanute hinnangul on nende eesmärgiks suurendada vastastikust mõistmist, edendada koostööd ja otsida võimalusi teiste organisatsioonide kaasamiseks, et hoida ära Karepa sadama täielik hävinemine.

Hea tahte deklaratsioonile on alla kirjutanud Vihula vallavanem Raivo Uukkivi, OÜ Restezin juhatuse liige Erko Vallbaum, MTÜ Karepa Kalasadam juhatuse liige Tea Treufeldt, MTÜ Karepa Külaselts juhatuse liige Jüri Sikkut, MTÜ Karepa Kalurite Selts juhatuse liige Olavi Kasemaa ja Karepa külavanem Jaan Känna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles