Jalgpallurid valmistuvad uueks hooajaks kontrollmängudega

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalgpallilahing Rakvere kunstmurustaadionil.
Jalgpallilahing Rakvere kunstmurustaadionil. Foto: Arvet Mägi

Rege rauta suvel, vankrit paranda talvel ehk praegu on jalgpalluritel paras aeg treeninguaega seada ning kontrollmänge pidada.


Rakvere FC Flora meeskond on pidanud sellel talvel kunstmurustaadionil kaks kontrollkohtumist.

Esimeses mängus saadi Narva JK Transi põhikoosseisult tappa 0:4 ja teises alistuti teise liiga meeskonnale Kohtla Järve JK Alko 1:3.

Lõplikke järeldusi on nendest mängudest ja tulemustest vara teha. Meeskonnal on uus peatreener Sergei Zamo­gilnõi ning lahkunud on mitu põhikoosseisu kuulunud pallurit. Asemele pole tulnud kedagi, kui mitte arvestada silmapiirile kerkinud noori. Abitreenerina jätkab Jan Klaasen ning vähemalt kontrollmängude juures oli abiks ka noortetreener Aivar Vood.

Suurim kaotus meeskonnale, kuid loodetavasti mitte arengut vajavatele mängijatele, on Argo Aava ja Reijo Kuusiku siirdumine meistriliiga FC Kuressaare koosseisu.

Neil kahel mehel on hea õnne ja tahtmise korral võimalus jõuda ka Flora süsteemi esimeeskondade huviorbiiti. Kindlasti tõi arvukatele fännidele pettumuse ründaja Sergei Akimovi minek Kohtla-Järve FC Lootusesse.

Meeskonnas ei mängi enam väravavahid Toomas Tohver ja Ragnar Põld. Sel hooajal ei näe me Rakvere särgis samuti ühte meeskonna värvikamat mängijat Esko Brandti.

Nimekirjast ei leia ka episoodiliselt mänginud kaitsjat Vallo Kirsi ja veterani Georg Laidamit. Teised on praeguse seisuga rivis.

Kontrollmängudeks sai platsile ka mitu noormängijat, kellest Jan Klaaseni sõnul arvatavasti mõni meeskonna nimekirja kantakse.

Nimetada võiks noort väravavahti Sander Susit ning miks mitte ka Taavi Trasbergi ja Siim Rannamäed.

Kontrollmängus Alkoga käisid platsil veel Mart ja Toomas Kiis ning Karle Huttunen.

Jan Klaasen ütles: "Loomulikult on vaja meeskonna täienduseks kogenud mängijaid, sest karta on, et ainult noore täiendusega ei vea välja."

Järgmine kontrollkohtumine peetakse Rakvere spordikeskuse kunstmuruväljakul pühapäeval, 25. jaanuaril kell 12. Siis jookseb Rakvere FC Flora vastu väljakule Jõhvi JK Orbiit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles