Tapal kadunud Stanislovast on leitud!

Eva Samolberg-Palmi
, peatoimetaja
Copy
Politsei otsib Tapal kadunud Stanislovast.
Politsei otsib Tapal kadunud Stanislovast. Foto: Politsei

Politsei teatas hommikul, et läinud õhtul kadunud Stanislovas on leitud. Politseinikud leidsid ta öösel põllult Lehtse alevikus. Mees kiirabi ei vajanud ja korrakaitsjad andsid ta üle hooldekodu töötajatele.

Täna õhtul sai politsei teate, et hommikul läks Tapal hooldekodus elav Stanislovas jalutama, kuid pole siiani tagasi tulnud. Mees võttis mobiiltelefoni kaasa, kuid ta sellele ei vasta. Stanislovas võib liikuda Tapa või Lehtse piirkonnas. 

Politseinikud on põhjalikult kontrollinud Tapa ja Lehtse ümbrust, kuid seni paraku tulemuseta. Korrakaitsjad jätkavad otsinguid kohtades, kus kadunud mees võib viibida. On põhjust arvata, et Stanislovas võis hätta sattuda, kuna ta võtab ravimeid, mille võtmata jätmine võib olla eluohtlik. 

Stanislovas on umbes 185 sentimeetrit pikk ja kõhna kehaehitusega. Mehel on heledad juuksed ja hall habe ning seljas sinine jope ja jalas sinised teksapüksid.

Politsei palub kõigil, kes on fotol kujutatud meest näinud või teavad tema asukohta, anda sellest teada hädaabinumbril 112 või numbril 513 9088.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles