Vald pani müüki eurose alghinnaga korterid, tuletõrjeauto ja muud

Aivar Ojaperv
, ajakirjanik
Copy
Tuletõrjeauto sai Väike-Maarja vald 1990-ndatel abi korras ja see seisab kasutult garaažis. Nüüd on masin oksjonil ja osta­soovijaid leidub.
Tuletõrjeauto sai Väike-Maarja vald 1990-ndatel abi korras ja see seisab kasutult garaažis. Nüüd on masin oksjonil ja osta­soovijaid leidub. Foto: Kristel Kitsing

Väike-Maarja vald müüb ülearuseks osutunud asju: kinnistuid, kortereid ja garaaže, aga ka väga vana tuletõrjepumpa ja traktorit. Osta.ee keskkonnas peetavad oksjonid on osutunud väga populaarseks ja isegi 1964. aastal valminud tuletõrjepumbale oli esmaspäeva hommikuks tehtud 45 pakkumist.

Ühe euroga Vao külla enam korterit ei saa. Veebruari esimesel päeval läks oksjonile kaks sellise alghinnaga eluaset, kuid viie päeva jooksul on neile tehtud vastavalt 12 ja 15 pakkumist ning hind on tõusnud 210 ja 285 euroni. Oksjon kestab veel nädala.

“Need ei ole heas seisus korterid, aga kui need oleksid müügil Väike-Maarjas, mitte seitsme kilomeetri kaugusel Vaos, siis oleks need juba müüdud,” rääkis vallavanem Indrek Kesküla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles