Tapa käsipallimeeskond on seadnud endale kõrged eesmärgid

, Lääne-Virumaa Noortekogu liige
Copy
Koondislane Kaspar Lees liitub Tapa käsipallitiimiga.
Koondislane Kaspar Lees liitub Tapa käsipallitiimiga. Foto: Marie-Johanna Kippar

Suvi on lõppemas ja käsipallihooaeg sellega algamas. Tapa Spordiklubil on algavaks hooajaks vaim valmis ja kindel siht silme ees. Koduklubiga on taasliitunud Eesti rahvuskoondislane Kaspar Lees ja võistkonna ridadesse on naasnud väravavaht Mikola Naum.

Spordiklubi Tapa treener Elmu Koppelmann on algavale hooajale pannud suured ootused. “Loodame sellel hooajal tulla esimese kolme hulka, sest kõikide mängijate kohtadele on üks või kaks kvaliteetset mängijat. Võistkonna tahe on suur ja üks trumpidest, mida peaks välja tooma, on see, et Kaspar Lees, endine Tapa käsipallur, minu õpilane ja praegune Eesti rahvuskoondislane, on liitunud jälle meie võistkonnaga,” kõneles Koppelmann ja lisas, et Leesil on kogemust ja mängutarkust, mida noorel võistkonnal on juurde vaja. “Samuti peab välja tooma ka selle, et Mikola Naum on taasliitunud võistkonnaga ja annab siin noortele väravavahtidele kindlustunnet, julgust ja mängulist taipu juurde,” lausus peatreener.

Kodumeeskonda naasnud Kaspar Lees ei püstita algavaks hooajaks väga suuri eesmärke, kuid soovib võistkonda sisse sulanduda ja sellega tiimi tulemusi parandada. Leesi ootused uuele hooajale on lihtsad: “Tahaks saada hea võistkonnavaimu, hea võistkonnamängu ja seeläbi teha Eesti mõistes mõne tulemuse.”

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles