HKScani Baltikumi tegevjuht kohtus Rakvere linnajuhtidega

Inna Grünfeldt
, ajakirjanik
Copy
Rakvere linnavalitsuses kohtus HKScan Baltikum tegevjuht Markus Kirsberg (keskel) linnapea Triin Vareku ja linnavolikogu esimehe Mihkel Juhkamiga.
Rakvere linnavalitsuses kohtus HKScan Baltikum tegevjuht Markus Kirsberg (keskel) linnapea Triin Vareku ja linnavolikogu esimehe Mihkel Juhkamiga. Foto: Kristel Mänd

Rakvere linnavalitsuses käis tutvumisvisiidil HKScani Baltikumi tegevjuht Markus Kirsberg.

Kohtumisel linnajuhtidega andsid volikogu esimees Mihkel Juhkami ja linnapea Triin Varek külalisele ülevaate Rakvere linna käimasolevatest arendusprojektidest ja suurematest taristuinvesteeringutest. Kõneldi ka maailmamajanduse olukorrast, energiapoliitikast, piirkonna ettevõtluskeskkonnast, olukorrast tööjõuturul, toimetulekust kriisidega ja teistel päevakajalistel teemadel.

Linnapea Triin Vareku sõnul on Rakvere lihatööstus linna kauaaegne hea koostööpartner. "Ettevõte on juba aastakümneid turundanud Rakveret oma kaubamärkide kaudu ning on oluline tööandja meie piirkonnas. Kutsume inimesi üles väärtustama kodumaist toodangut ja tarbima eestimaist toitu," rääkis Varek.

HKScani Baltikumi tegevjuhi Markus Kirsbergi sõnul oli tal väga hea meel kuulda tänases keerulises majanduskeskkonnas Rakvere linna arendusprojektidest ja investeeringuid puudutavatest plaanidest. "Nii ettevõtluse, kohaliku toidutoodangu tagamise kui inimeste toimetuleku seisukohast on kohaliku omavalitsuse ja (suur)ettevõtete koostöö olulise tähtsusega. Pika ajalooga Rakvere lihatööstus on siiski Lääne-Virumaa üks suurimaid tööandjaid, pakkudes hetkeseisuga tööd 710 inimesele. Usun, et edukas koostöö Rakvere linnaga on edasiviivaks jõuks mõlemale osapoolele, seda näiteks infovahetuse võtmes ja jätkusuutlikkuse poolelt," märkis Kirsberg.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles