Repliik: kuumus on kummaline

Kevin Volter
Copy
Kevin Volter.
Kevin Volter. Foto: Ain Liiva

Inimene on üks imelik loom. Evolutsioon on meile andnud kõrgelt arenenud mõtlemisvõime, oskuse lahendada probleeme ja oma kätega luua mittemillestki midagi.

Seesama aju, mis on eelnimetatu alus, on aga üks loomu poolest loll organ. Kuidas muidu seletada lihtsat asja, et järsku saabunud suvesoojus on juba totaalselt kopa ette visanud. Meenutuseks – täpselt kuu aega tagasi tuli maha paarkümmend sentimeetrit lund, mis ajas hinge täis ja pani käsi taeva poole sirutades karjuma, et kus kurat see kevad ja soe ilm on.

Nüüd on nädalaga metsad leekides, päikesepaistest indu saanud roolikeerajad kihutavad nii, et politseiradarid lõhkevad, ja endal on igal hommikul higimull otsa ees.

Jahutuseks üks hea retsept, mis natukenegi leevendust pakub. Osta poest külmutatud marju (mustikad on enda kogemuse põhjal parimad). Lisaks haara riiulilt mõni viljalihaga mahl. Kalla mahl marjadele, vaata, kuidas see imeväel jäätiselaadseks asjaks muutub, ja naudi!

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.

Märksõnad

Tagasi üles