Naistemaadluse tiitlivõist­lustelt toodi maakonda kuld ja hõbe

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Epp Mäe.
Epp Mäe. Foto: Tairo Lutter / Virumaa Teataja

Viljandis peetud Eesti meistrivõistlustel naistemaadluses võitis kehakaalus kuni 72 kg kuldmedali Eesti parim naismaadleja, Audentese spordikoolis õppiv Tudu neiu Epp Mäe, kelle ülekaal oma kahest vastasest oli mäekõrgune.


Head maadlust näitas ka Tapa spordiklubi esindaja Olga Korol­jova, kes kehakaalus kuni 55 kg pidi leppima teise kohaga, samas kehakaalus oli neljas tema klubikaaslane Jekaterina Rumjantseva. Kokku oli võistlejaid selles kehakaalus viis.



Mehed võistlesid samal ajal vabamaadluse meistritiitlitele. Lääne-Virumaad esindas kuus maadlejat, kes kuuluvad alles juunioride vanuseklassi. Ainsana jõudis punktikohale Rakvere spordikooli maadleja Martin Kingumets, kes sai raskekaalus viienda koha.



Oma elu esimese tiitlivõistluse pidanud Martin Kingumets alistas avakohtumises Kohtla-Järve maadlusklubi sportlase Nikolai Ragozini, punktikaotus Eesti meistriks kroonitud Kristo Kiigele näitas aga Rakvere noormehe head sisu.



Eesti meesjuuniorid hakkavad vabamaadluses tiitleid jahtima 28. veebruaril Põltsamaal, naisjuuniorid peavad oma tiitlivõistluse samuti samal ajal Põltsamaal. Nendelt jõuproovidelt on Lääne-Virusse oodata samuti medalivõite.


Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles