Lääne-Virumaa suusameistrid selgunud

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tamsalu suusataja Ulvar Pavlov.
Tamsalu suusataja Ulvar Pavlov. Foto: Arvet Mägi

Mõedaku suusakeskuses neljapäeval alanud Lääne-Virumaa murdmaasuusatamise meistrivõistlustel võitis naiste 5 km distantsil meistrikulla Sõmeru spordiklubi Eesti koondislasest suusataja Laura Rohtla. Teise koha sai Geidi Kruusmann Tamsalust

Meeste 10 km sõidus tuli Lääne-Virumaa meistriks Tamsalu suusataja Ulvar Pavlov, teise koha sai rakverlane Argo Kruusmaa, kolmas oli Jaanus Bauman Sõmerult.

Naisveteranide nooremas vanuseklassis oli 3 km distantsil võidukas Rita Toome (Vinni vald), teise koha sai Lea Kivioja (Rakvere). Naisveteranide teises vanuseklassis sai esikoha Marje Viirmann (Kehra), järgnesid Malle Rohtla (Sõmeru) ja Luule Laidro (Rakvere).

Meesveteranide esimeses võistlusklassis tuli 5 km distantsil maakonna meistriks Ago Veilberg (Tamsalu), järgnesid Roland Toome (Vinni vald) ja Tarmo Maasing (Kadrina). Veteranide teises võistlusklassis oli võidukas Andrus Suviorg (Rakvere), teise koha sai Andres Sune (Sõmeru) ja kolmanda Kulno Voolaid (Kadrina).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles