Vennad Rätsepad tegid krossiradadel puhta töö

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tsiklisõitjad Kristjan ja Priit Rätsep ootavad Mulgikrossil stardikäsklust.
Tsiklisõitjad Kristjan ja Priit Rätsep ootavad Mulgikrossil stardikäsklust. Foto: Aarne Mäe / Virumaa Teataja

Läinud laupäeval Viljandis Holstre-Nõmme krossirajal 25. korda peetud Mulgikrossil tegid head sõitu Lääne-Virumaa tsiklisõitjatest vennad Priit ja Kristjan Rätsep, kes saavutasid MX2 klassis vastavalt esimese ja teise koha.


Priit Rätsep lõpetas seejuures kõik kolm sõitu esimesena, Kristjan Rätsep oli kahes esimeses sõidus teine ja kolmandas kolmas.

Haljala vallast pärit vendade Rätsepate edu jätkus päev hiljem Pärnumaal Potsepa karjääris 5 km pikkusel ringil peetud Pärnu Offroad 2010 kestuskrossil, mis ühtlasi oli sooloklassi sõitjatele Eesti meistrivõistluste ja karikavõistluste etapp. Priit Rätsep võitis sooloklassis taas esikoha, Kristjan Rätsep oli teine.

Pärnu Offroadil tegid hooaja avastardi ka ATVd ja quadracer'id, Rakvere motoklubi AV Motors sõitja Siim Vaide saavutas ATV 1000 klassis 12 ringiga kindla esi­koha, edestades teise koha meest ühe minuti ja 39 sekundiga.

AV Motorsi klubi sõitjatest oli Elmo Ehrlich ATV 1000 klassis viies, Meelis Järv ATV 700 klassis kolmas. Rahvaspordi klassis saavutas teise koha Andro Pärlin. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles