Autahvel: ausegu ehk Tark Maja läks hulluks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Autahvel: ausegu ehk Tark Maja läks hulluks
Autahvel: ausegu ehk Tark Maja läks hulluks Foto: 4 X Marianne Loorents, Internet, montaaž

Oh häda ja õnnetust! Püstitasime Rakverre Targa Maja, tõime Virumaale enneolematu innovatsiooni põrandal süttivate triipude ja seintes olevate ekraanide näol. Aga võta näpust! Ehitasime Targa Maja nii targaks, et see võttis võimust enda sees olevate inimeste üle. Hakkas neid hullutama, mõtteid segi ajama, sogastama.

Kuidas siis muidu kui üksnes kurja mõtte mõjul, luupainaja takkalükkel, meeltesegaduse muljumisel said me Targas Majas toimetavad targad linnajuhid jõuda selleni, et ostavad 30 000 eurot maksva laua.

Selliseks kopsu üle maksa ajavaks raiskamiseks ei ole võimelised lugupeetud Mihkel Juhkami ega mitte iginoor Toomas Varek, kes mõlemad on alati hoolinud maksumaksja rahast. Kindlasti ei poolda säärast rahva raha laua sisse matmist ka ükski volikogu töökas ja söakas liige. Aga nii kui nad Tarka Majja satuvad, isegi sellest mööda lähevad, kohe on kuri karjas ja meeled segaduses. Ju juhtus samuti ka eelarveraha jagamisel, väljaminekute kinnitamisel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles