Marko Pomerants tutvustas matkalistele Varangu looduskaitseala

Eva Klaas
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keskkonnaminister Marko Pomerants (paremal) suutis retkeliste tuju üleval hoida ning neid kaasa mõtlema panna terve matka jooksul.
Keskkonnaminister Marko Pomerants (paremal) suutis retkeliste tuju üleval hoida ning neid kaasa mõtlema panna terve matka jooksul. Foto: Eva Klaas

Käimas on looduskaitsekuu ning selle raames toimuvad matkad ja teised loodusega seotud üritused üle Eesti. Ühe retke oma kodukandis Väike-Maarja vallas asuval Varangu looduskaitsealal võttis juhendada ka keskkonnaminister Marko Pomerants.

“Mis on siin lähikonnas Eestis kõige-kõige?” küsis minister algatuseks Varangu looduskaitseala serva kogunenud inimestelt, keda Rakverest eribussiga ning lähikonnast omal käel oli kohale tulnud poolesaja ringis. “Üks neist siit juba paistab,” andis Pomerants vihje.

Selgus, et tegemist ei ole loodusväärtusega, vaid hoopis Koeru telemastiga. 349,5 meetri kõrgune telemast on Eesti kõrgeim rajatis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles