Rakveresse rajatakse maailmatasemel skate-park

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uue skate-pargi kõrgust näitavad Rakvere spordikeskuse ­direktor Marti Kuusik, müügijuht Rein Kopli ja haldusjuht Andres Uska.
Uue skate-pargi kõrgust näitavad Rakvere spordikeskuse ­direktor Marti Kuusik, müügijuht Rein Kopli ja haldusjuht Andres Uska. Foto: Marianne Loorents

Sel suvel saavad kreisilinna noored trikitajad uue skate-pargi. Suurem ja uhkem park ­ehitatakse seitse aastat vana ja halvas seisukorras trikiala asemele ning selle projek­teerimises osales Eesti parim trikirattur.

Skate-pargi suuruse demonstreerimiseks on Rakvere spordikeskuse direktor Marti Kuusik kaasa võtnud mõõdulindi, et näidata piltlikult ette uue pargi erinevust vanast. 

“Rakvere skate-park on rajatud 2009. aastal, praeguseks on see tugevasti amortiseerunud ja kasutajatele lausa ohtlik. Oleme viimastel aastatel tegelenud pidevalt pargi elementide lappimisega, kuid nüüdseks on ka konstruktsioonid läbi,” lausus Kuusik, kelle sõnul praegune park rekonstrueeritakse ja sõiduvõimalused avarduvad tublisti, sest parki rajatakse 12 uut elementi. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles