Rakvere on ühe rattapoe võrra rikkam

Katrin Uuspõld
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Poodi Viru Ratas pidavad Peeter Eliste (vasakul) ja Andres Kruve loodavad leida oma klientuuri ning on rattaäri suhtes optimistlikud.
Poodi Viru Ratas pidavad Peeter Eliste (vasakul) ja Andres Kruve loodavad leida oma klientuuri ning on rattaäri suhtes optimistlikud. Foto: Marianne Loorents

Rakveres Laada tänaval rahvakeeli Lukuaugu majas avas läinud laupäeval oma uksed uus jalgrattapood Viru Ratas.

Rattaäri peavad kaks sõpra, Peeter Eliste ja Andres Kruve, kes mõlgutasid poe loomise mõtteid juba ammu. “See, et just nüüd avada otsustasime, on asjade kokkulangemine. Tekkis sobiv hetk ja praegu oli viimane aeg, sest rattahooaeg algab ju juba varakevadel,” rääkis müügipoolega tegelev Peeter Eliste.

Ta lisas, et soovivad keskenduda tavalistele inimestele. “Kui aga võistlejatel on soovi, pakume ka neile rattahooldust,” täpsustas Eliste. Tema sõnul on nende äri eelis teiste Rakvere rattapoodide ees see, et hooldusaeg on lühike.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles