Meistrivõistlusi väisasid külalised

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Terje Kaunissaarele tuli esikoht kuulitõukes ja seitsmevõistluses.
Terje Kaunissaarele tuli esikoht kuulitõukes ja seitsmevõistluses. Foto: Arvet Mägi

Rakvere linna lahtistel kergejõustiku meistrivõistlustel ja Rakvere mitmevõistluse karikavõistlustel osales praktiliselt kogu Eesti noorte mitmevõistlejate paremik. Võistlusele lisasid värvi sportlased Soomest, Norrast ja Islandilt.

Üksikaladel käisid samuti oma vormi kontrollimas Euroopa meistrivõistlusteks valmistuvad Eesti koondise mitmevõistlejad. Võisteldi C-, B- ja A-vanuseklassis, juuniorid ja täiskasvanud ühises vanuseklassis, kus juuniorid kasutasid neile ette nähtud võistlusvahendeid. Parimad selgitati välja nii üksik­aladel kui ka mitmevõistluses. C-vanuseklassi üksikalade ja samuti kuuevõistluse võidud jäid enamasti Lääne-Virumaale.

Kaireen Penek saavutas esikoha 80 m tõkkejooksus (13,31), kõrgushüppes (1.42) ja mitmevõistluses (3352 punkti). Berit Saar võidutses kuulitõukes (9.54) ja odaviskes (28.00) ning oli mitmevõistluses 3109 punktiga teine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles