Paadikujulised saunad lähevad Kadrinast laia ilma

Liina Laks
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kasmar Tunder heidab kerisele leili. Käsitööna valminud ligi üheksaruutmeetrisesse sauna mahub kogemuse järgi “neli täisjõus meest lahedalt istuma.”
Kasmar Tunder heidab kerisele leili. Käsitööna valminud ligi üheksaruutmeetrisesse sauna mahub kogemuse järgi “neli täisjõus meest lahedalt istuma.” Foto: Kasper Mäe

Aasta alguses lõid kaks sõpra hobi korras ettevõtte Paadisaun. Nüüdseks on Kasmar Tunderil ja Kaido Allikmal tellimusi nii palju, et tootmist tuleb laiendada.

Pea terve elu ehitusega tegelenud mehed istusid aias ja vaatasid Kasmar Tunderi kalatraalerit. “Räim 1 läks Meremuuseumisse, minul oli tema paariline,” rääkis ettevõtja. Nii sündiski mõte, et selle asemele võiks püstitada sauna. Paadikujulise.

“Mõtte tegime teoks selle aasta alguses. Kui ideed ei teosta, siis ei saagi ju teada, kas see toimib. Teise inimese kahe kõrva vahel ju head mõtet ei näe,” ütles Kasmar Tunder. Esimese sauna jaoks käisid mehed ise metsast õiget sorti puid otsimas. Seda teevad nad siiani.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles