Kiri: häbi sulle, varganägu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere Motopood
Rakvere Motopood Foto: Meelis Meilbaum

Selline pilt avanes pühapäeva, 31. juuli hommikul. Veel eelmisel õhtul oli Rakvere Motopoe ees kolm suurt lillepotti pelargoonidega.

Kes Motopoes käinud, on neid kindlasti tähele pannud. Paljud imetlesid lopsakaid õisi – küll on ilusad ja suured. Aga neid oli ka neli aastat armastusega kasvatatud. Kuna vargale meeldinud helerohelised potid olid nii suured, et süles neid ära viia poleks jõudnud, tuldi öösel salaja suurema auto või bussiga meie õuele, tõsteti saak peale ja läinud need olidki.

Kallis inimene, kui sinu sugulase, naabri või sõbra aeda ilmus pühapäeval kaks kaunist suurt helerohelist pelargoonipotti, siis mine ja küsi, kas ta on ise varas, lasi need kellelgi näpata või ostis pikanäpumehe käest. Me ei usu, et just selliseid helerohelisi lillepotte suurte võimsate pelargoonidega võiks palju olla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles