Kadrina valla esindus näitas ühinemiskõnelusel järjekindlat jäikust

Toomas Herm
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vihula vallavanem Annes Naan ja Haljala vallavanem Leo Aadel käivad ühinemiskõnelustel ühte jalga, Kadrina vallavanem Erich Petrovits (tagaplaanil) teisipäeval peetud ühinemiskõnelust kommenteerida ei soovinud, küll aga tegi seda valla avaliku teabe spetsialist Rein Sikk.
Vihula vallavanem Annes Naan ja Haljala vallavanem Leo Aadel käivad ühinemiskõnelustel ühte jalga, Kadrina vallavanem Erich Petrovits (tagaplaanil) teisipäeval peetud ühinemiskõnelust kommenteerida ei soovinud, küll aga tegi seda valla avaliku teabe spetsialist Rein Sikk. Foto: 2 x Meelis Meilbaum, 2 x Arvet Mägi

Teisipäeval Kadrinas peetud kolme valla ühinemiskõnelustel ei leitud tähtsatele küsimustele võõrustajate jäikuse tõttu vastust.

Lisaks Kadrina valla esindusele osalesid ühinemiskõnelustel Vihula ja Haljala omavalitsuse delegatsioon.

Vihula vallavanem Annes Naan ütles, et kokku lepiti üksnes selles, et ühendvalla volikogus võiks olla 21 rahvaasemikku. Teiste tähtsate punktide üle arutamisel ühist keelt ei leitud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles