Külapidudele oodatud pillimees Julius Sepa lood jõudsid plaadile

Kristi Ehrlich
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Muusikute Villu Talsi ja Martin Mülleri laupäevasel kontserdil jõudsid lood kuulajateni samas järjekorras, nagu need plaadile on ritta seatud.
Muusikute Villu Talsi ja Martin Mülleri laupäevasel kontserdil jõudsid lood kuulajateni samas järjekorras, nagu need plaadile on ritta seatud. Foto: Meelis Meilbaum

Laupäeva õhtul esitlesid muusikud Martin Müller ja Villu Talsi Miila seltsimajas CD-plaati, mis pandud kokku lugudest, mida mängis omal ajal Miila ja ümberkaudsete külade pidudel pillimees Julius Sepp.

CD-plaadi “Martin Müller ja Villu Talsi Sepa Juliusega jahil” esitluskontsert anti täismajale ja tuntumaid lugusid laulis publik kaasa.

Martin Mülleri sõnul pärineb stuudios uuesti sisse mängitud materjal lindistustelt, mis saadi Julius Sepa tütre Asta Samolbergi käest. “Need lood on saanud meie esituse kaudu uue elu ja hingamise,” lausus Müller. “Me mängime omamoodi, aga võtame natuke inspiratsiooni Juliuse mängust,” lisas Villu Talsi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles