Õnn internetist. Võimalik või mitte?

Kristel Kaljuvee
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õnn internetist. Võimalik või mitte?
Õnn internetist. Võimalik või mitte? Foto: Shutterstock

Päevad, mil internetitutvus oli tädi Maali arvates vaid meeleheitel “igaveste vallaliste” viimane appikarje, on möödas. Nüüd on tädi Maali lapsed talle endalegi tutvumissaidile konto loonud ja ehk on ta mõne soliidse härraga juba kohvilegi jõudnud.

Mõned faktid internetis tutvumisest*: 80% netideitimist proovinud inimestest soovitaks seda ka teistele, 61% netideitijaist leiab, et internetis tutvumine on kõige lihtsam ja efektiivsem viis tutvuste loomiseks, naistele kirjutatakse tutvumissaitidel 17 korda enam kui meestele, alates 2013. aastast on netideitimine 55–64aastaste inimeste seas kahekordistunud ja kõige kiirem liiklus tutvumissaitidel on iga uue aasta esimesel pühapäeval.

Huvitavaid fakte võiks mainida veel ja veel, kuid kõik need kõnelevad üht: internetis tutvuste otsimine ei ole enam sugugi säärane tabu, nagu see võis olla viisteist aastat tagasi. Vastuoksa – sellest on saanud uus normaalsus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles