Õpetajate päeva tähistamine tõi inspiratsioonipuhangu

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Rakvere põhikooli pedagoogid otsustasid sedakorda õpetajate päeva tähistada tegusalt. Nimelt pakkus meeskond end appi niinimetatud teise ringi poodi Sõbralt Sõbrale. Kooli huvijuht Evelin Rikma ütles, et õpetajate fantaasiat rakendati meeleolukate väljapanekute loomisel. “Lisaks korrastasime riiuleid ning panime kaupa lettidele,” lausus Rikma.

Huvijuhi sõnul tekkis neil päevast inspiratsioon ja palju mõtteid, kuidas kool saaks Sõbralt Sõbrale tegemistes abiks olla ja pood omakorda jagada õpilastele praktilisi teadmisi.

“Vabatahtliku töö tegemine on heaks eeskujuks ka õpilastele, kes sarnaselt õpetajatega poe tegemistes kaasa lüüa saavad. Kunstiõpetuses on võimalik lastel koos õpetajaga väljapanekuid teha, ühiskonnaõpetuses rääkida heategevusest. Mõtlesime, et õpilased, kes teevad omavahel jõulukinke, võiksid osta kingitused sellest poest. Juba ostes teeksid nad head, säästes loodust ja keskkonda ning andes asjale ka uue elu,” rääkis Rikma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles