Rakverre kerkib uus äri- ja büroohoone

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Osaühing Raua Ehitus ehitab oma tütarettevõttele OÜ Raua Kapital Rakvere südalinna Neste tankla kõrvale  ärihoone, mis peaks valmima järgmise aasta juuliks.
Osaühing Raua Ehitus ehitab oma tütarettevõttele OÜ Raua Kapital Rakvere südalinna Neste tankla kõrvale ärihoone, mis peaks valmima järgmise aasta juuliks. Foto: Marianne Loorents

Rakveres Laada 22 käivad praegu suured ehitustööd ning sinna kerkib uhiuus äri- ja büroohoone. Arendaja, Raua Ehitus OÜ juhatuse liige Kaupo Raud rääkis, et uues hoones on pinda üle 1000 ruutmeetri. Alumisele korrusele tulevad tema sõnul üleeestilise autoteenindusketi ruumid.

Teise korruse 600 ruutmeetrile on plaanitud ülimoodsad büroopinnad. “Tegime enne turuuuringut ja selle järgi ei pidavat Rakvere kesklinnas uusi büroopindu eriti olema. Nii et loodame ka sinna enne suve üürilised leida,” rääkis Kaupo Raud.

Kavandamisel on ka Hesburgeri filiaal, kuid seda hakkab ettevõte Kaupo Raua sõnul ehitama alles 2018. aastal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles