Sohvaklubi läks hooga käima

Liina Laks
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Buena Vista Sofa Clubi esimeste lugude mängimise au kuulus Emilile & Alexile. Korraldajate sõnul meelitas uue klubi avamine neljapäeva õhtul kohale ligikaudu 150 külalist.
Buena Vista Sofa Clubi esimeste lugude mängimise au kuulus Emilile & Alexile. Korraldajate sõnul meelitas uue klubi avamine neljapäeva õhtul kohale ligikaudu 150 külalist. Foto: Marianne Loorents

Rakvere uus klubi plaanib endas ühendada nii kadunud aegadest tuntud loomeinimeste kokkutuleku­koha kui ka puhteestlasliku saunakultuuri.

Neljapäeva õhtul avas vanas Rakvere jahindusklubi majas uksed Buena Vista Sofa Club. Klubi eestvedaja, Rakvere teatri näitleja Eduard Salmistu hõikas enne avamist välja, et klubi on eelkõige kogunemiskoht nendele, kes ei taha peale kultuuriüritust saalist lahkuda, vaid vabas vormis mõtteid vahetada.

Näitleja avaldas lootust, et punase Kuuba kuulsast kooskäimiskohast inspireeritud nimega sohvaklubi saaks armastatud mõttevahetuspaigaks. Mida eripalgelisemad inimesed sinna kogunevad, seda parem.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles