Ettevõtlikud naised koondusid Rakverre

Liina Laks
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Edulugude rääkimise ajal kogunes saali nii palju rahvast, et kõik soovijad ei mahtunud sinna ära ning osa pidi koridori seisma jääma.
Edulugude rääkimise ajal kogunes saali nii palju rahvast, et kõik soovijad ei mahtunud sinna ära ning osa pidi koridori seisma jääma. Foto: Marianne Loorents

Ettevõtlike naiste messile Rakverre kogunes tublisti üle saja naise, et saada ettevõtlusnõu, kaubelda toodete ja teenustega ning tutvuda ka uhiuute kohalike firmadega.

Korraldajate sõnul ei uskunud nad, et üritus nii osavõturohkeks kujuneb. Kogemuslugude jutustamise ajal oli rahvast nii palju, et mõned huvilised pidid koridoris seisma, rääkis üks ürituse eestvedajatest, Lääne-Viru rakenduskõrgkooli ettevõtluse ja majandusarvestuse õppetooli juhataja Virve Transtok.

Reedese ürituse avamisel kõnelesid teiste seas ka poliitikud Urve Tiidus ja Siret Kotka ettevõtlikest naistest ja naisettevõtjatest. Pea kõikide esinejate sõnavõttudest kõlas läbi mõte, et kõik algab enese usaldamisest.Nii kõneles üks pagaritöökoja Päts rajajatest Kaja Hallik, kuidas tuleb proovida asju välja mõelda ja olla avatud klientide soovitustele. Samuti rõhutas ta, et naised ei tohiks oma rollide kõrvalt ka iseennast ära unustada. Enesele võetud aeg on väga oluline, sest ehk sünnivadki sellest kõige paremad ideed.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles