Suhkrust loobumine toob kergema ja tervisest pakatava elu

Kristi Ehrlich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pamela Maran ja Roman Kusma on kaks väga terviseteadlikku inimest, kes valge suhkru tarbimisest loobunud või selle söömist oluliselt vähendanud. Et Pamela on väga suur magusasõber, töötas ta välja suhkruvabad magustoidud ja pani nende retseptid raamatusse “Hullult head valge suhkruta magustoidud”.
Pamela Maran ja Roman Kusma on kaks väga terviseteadlikku inimest, kes valge suhkru tarbimisest loobunud või selle söömist oluliselt vähendanud. Et Pamela on väga suur magusasõber, töötas ta välja suhkruvabad magustoidud ja pani nende retseptid raamatusse “Hullult head valge suhkruta magustoidud”. Foto: Meelis Meilbaum

Pamela Maran ja Roman Kusma on kaks väga terviseteadlikku inimest, kes valge suhkru tarbimisest loobunud või selle söömist oluliselt vähendanud. Et Pamela on väga suur magusasõber, töötas ta välja suhkruvabad magustoidud ja pani nende retseptid raamatusse “Hullult head valge suhkruta magustoidud”.

Kui suur magusasõber te varem olite?

Pamela Maran (P. M.): Ma olen endiselt tohutult suur magusasõber. Kui alustada juttu algusest, siis mul on juba lapsest saati väga kehv tervis olnud. Pean jälgima, et oma heaolust lähtuvalt teeksin paremaid valikuid. Ma pole ennast kunagi purju joonud ega suitsetanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles