Noor naine jäi Rakveres ülekäigurajal auto alla (3)

Toomas Herm
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna õhtupoolikul kella 17.25 ajal jäi noor naine Rakveres Kreutzwaldi tänaval maavalitsuse ees ülekäigurajal mahtuniversaali Lancia Voyager alla.

Kiirabi viis kannatanu haiglasse.

Õnnetust vahetult pealt näinud sohver ütles, et naine kukkus pärast autolt saadud lööki pikali, tõusis uuesti üles ja vajus taas pikali. “Kiirused ei olnud suured,” sõnas pealtnägija.

Mees ei olnud rahul häirekeskuse tegevusega, sest ta ütles päästekorraldajale selgesti, et helistab autost. Päästekorraldaja hakkas aga pärima, kas on verine, kas hingab. “Ma ju autos olles ei näe seda,” sõnas mees ja lisas, et ilmselt esitatakse neid küsimusi automaatselt, mõtlemata, kuskilt paberilt.

Ida prefektuurist öeldi, et auto roolis oli 49-aastane mees, kannatanu on 18aastane naine. Esialgsetel andmetel ei olnud jalakäijal helkurit. Liiklusõnnetuse tagajärjel sai naine kergemaid vigastusi.

Ida prefektuuri operatiivjuht Tarvo Kruup tuletab jalakäijatele meelde, et helkuri kandmine on hädavajalik ka valgustatud linnatänavatel. "Helkur on iga kergliikleja jaoks vaieldamatult kõige säravam ja odavam elukindlustus. Kergliikleja on kokkupõrke korral paratamatult nõrgem osapool, seega tuleb ka ülekäigurajal enne tee ületamist veenduda selles, et sõidukijuht on teid märganud," lisas Kruup.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles