Talisuplejad: jääkülm vesi annab hea enesetunde

Eva Klaas
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ilmar Pajumägi käis esimest korda talisuplemas aastavahetusel Viitna järves. See andis julgust end ka krõbedate külmakraadidega Valgejões karastada.
Ilmar Pajumägi käis esimest korda talisuplemas aastavahetusel Viitna järves. See andis julgust end ka krõbedate külmakraadidega Valgejões karastada. Foto: Marianne Loorents

Seltskond inimesi Tapalt, Rakverest, Huljalt ja Kuusalust otsustas vana aasta ära saata jäise suplusega Viitna järves. Põhiline põhjus jääkülmas vees käimiseks on see, et karastav suplus sunnib end ületama ning annab hea enesetunde.

Taoline talisuplushuviliste aastalõpuüritus Viitnal toimus teist aastat. Üheteistkümnest karastavas vees käinust neljale oli see esimene talisuplus. Seitsmele on jääkülmas vees käimine saanud aga regulaarseks eluviisi osaks.

Rahva kokkukutsuja, tapalane Laine Roos rääkis, et on end regulaarselt külmas vees karastamas käinud viimased neli-viis aastat, teeb seda koos mehega ning on ka sõbrad-tuttavad kampa kutsunud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles