Kaemus: “La La Land”

Kristel Kaljuvee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
“La La Land”
“La La Land” Foto: Internet

“La La Land”
Režissöör Damien Chazelle, 2016

Nüüdisaegne-nostalgiline muusikal “La La Land” on täpselt selline film, mille lõppedes tahaks kinosaalist välja kepselda, veel täitumata unistustelt tolmukorra pealt puhuda ja uuesti täie hooga neisse uskuma hakata, sest süda lausa hõiskab sees. Milline vaimustav suurteos!

Lugu rullub lahti, kui kitsastes tingimustes elav soetud sulgedega, ent ülimalt andekas džässpianist Sebastian armub näitlejahakatis Miasse. Neid ühendavad suured, peaaegu võimatud unistused ja õhkõrn võimalus need saavutada. Publikule pakutakse šanssi kogu see pöörane, ilus ja valus tee filmikangelastega kaasa teha. Soovitan sellest haarata.

Küünikutel, pessimistidel ja veriste märulite armastajatel, tegelikult üldse paratamatult pahuratel inimestel soovitaksin sellest filmist eemale hoida, sest nendeni “La La Landi” happy-go-lucky üle vindi keeratud teatraalne meeleolu tõenäoliselt ei jõua.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles