Konkurent vääratas, Päästekool mitte

Margus Martin
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere spordikooli kasvandik Taavi Veevo (keskel palliga) on osutunud sellel hooajal Väike-Maarja Päästekooli üheks olulisemaks lüliks.
Rakvere spordikooli kasvandik Taavi Veevo (keskel palliga) on osutunud sellel hooajal Väike-Maarja Päästekooli üheks olulisemaks lüliks. Foto: Ain Liiva

Tõenäoliselt pole palju neid kohaliku korvpalli huvilisi, kes uskusid hooaja eel, et Lääne-Virumaa Kossuliiga meistriliigas hakkab põhiturniiri liidri koht käima tänavu käest kätte nagu teatepulk. Ometi on just nii juhtunud.

Kui nädala eest paiknes turniiritabeli ülemisel real RLV Massive, siis sellel nädalal on samas koha sisse võtnud Väike-Maarja Päästekool. Seda lihtsal põhjusel: Haljala valla korvpalli lipulaev RLV Massive vääratas viimati, kaotades Virumaa Pallimängude Koolile 74:82.

Tänavu Eesti korvpalli meistriliigaski Rakvere Tarva rivistuses karastust saanud VPK noortest kerkisid esile Ander Talu 27 ja Randel Rainer Lille 18 punktiga. Koduväljakul mänginud RLV Massive’i poolelt vastasid Sander Karro 26 ja Lauri Leppik 21 punktiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles