Kadri Voorand riisus Eesti muusikaauhindadel koore

Eva Samolberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kadri Voorandi meelest võib Eesti muusikaauhindu pidada ka Eesti muusika Oscariteks, sest auhinna prestiižsus kasvab aasta-aastalt.
Kadri Voorandi meelest võib Eesti muusikaauhindu pidada ka Eesti muusika Oscariteks, sest auhinna prestiižsus kasvab aasta-aastalt. Foto: Erlend Staub

Neljapäeva õhtul jagati Eesti muusikaelu ihaldatumaid tiitleid, kui toimus konkursi Eesti Muusikaauhinnad 2017 gala. Mitmes kategoorias püüdlesid parimaks ka Virumaa artistid, neist edukaim oli džässmuusik Kadri Voorand.

Voorand krooniti aasta parimaks naisartistiks, samuti võitis Kadri Voorand Quartet albumiga “Armupurjus” aasta džässialbumi tiitli.

Vahetult pärast auhindade kättesaamist oli lauljanna pisarateni liigutatud ega uskunud hästi, et selline tunnustus oli talle just osaks saanud. “Ega ma ei saa tegelikult siiani hästi aru,” rääkis Voorand ka eile pärastlõunal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles