Virumaa muusikakoolide talvemuusikapäev Väike-Maarjas

, Väike-Maarja muusikakooli direktor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lõpuloo “Üle lume lagedale” ettekandmisel esinesid Väike-Maarja muusikakoolist Karolina ja Angelina Alt.
Lõpuloo “Üle lume lagedale” ettekandmisel esinesid Väike-Maarja muusikakoolist Karolina ja Angelina Alt. Foto: Mare Taar

Selline vahva üritus nagu talvemuusikapäev toimub igal aastal Virumaa eri paigus. Tänavu oli võõrustajaks Väike-Maarja muusikakool.

Reedel, 10. veebruaril oli Väike-Maarja seltsimaja täis noori muusikuid ja kaunist muusikat. Vastavalt eelnevale kokkuleppele esinesid ansamblid.

Osalesid ainult Virumaa I regiooni muusikakoolid: Rakvere muusikakool, Tapa muusika- ja kunstikool, Kadrina kunstidekool, Kunda muusikakool, Väike-Maarja muusikakool, Jõhvi muusikakool, Kohtla-Järve kunstidekool, Ahtme kunstidekool, Kiviõli kunstide kool, Aseri muusikakool, Iisaku kunstidekool ja Toila muusika- ja kunstikool. Kahjuks Rakvere muusikakool sellel üritusel esinejate haigestumise tõttu ei osalenud. Nii oli kohal 11 Virumaa muusika- ja kunstidekooli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles