Kossuliiga favoriidid püsivad sõiduvees

Margus Martin
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rivo Täheste palliga.
Rivo Täheste palliga. Foto: Ain Liiva

​Mõned voorud enne Lääne-Virumaa Kossuliiga põhiturniiri lõppu on meistriliigas jäme ots jätkuvalt tiitlikaitsja Väike-Maarja Päästekooli käes, kel on nüüd koos tosin võitu ja vaid kaks kaotust.

Viimati olid päästjad üleeile kodusaalis 95:78 (poolaeg 55:45) paremad Virumaa Pallimängude Koolist. Talvise libeduse ohvriks langenud liidri Markus Laanemetsa abita läbi ajama pidanud võitjate rivistuses särasid tagamängijad: Livar Liblik viskas 26 ja Argo Höövelson 17 punkti. Kaotajate parimana kogunes Henri Matikaineni kontosse 21 punkti.

Põhiturniiri teise koha ja sellega kaasneva poolfinaali otsepääsme nimel rassiv RLV Massive alistas omakorda BGM Ehituse 94:68 (Marko Kostap 21, Aron Kuusik 17 p – Taimo Tiimus 19, Janari Taar 18 p) ja tõusis ühe enampeetud mängu juures koos Kadrina Karudega jagama võrdselt kaheksa võiduga teist-kolmandat kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles