Veri, higi ja nokaudid

Merly Raudla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Remmer (punaste kinnastega) jagas võistlustel kaks nokauti. Poolfinaalis alistas ta lätlase esimeses raundis ning finaalis oli tartlane üle leedukas Hasan Khalilovist.
Ott Remmer (punaste kinnastega) jagas võistlustel kaks nokauti. Poolfinaalis alistas ta lätlase esimeses raundis ning finaalis oli tartlane üle leedukas Hasan Khalilovist. Foto: Meelis Meilbaum

​Laupäeval Rakvere spordikeskuses toimunud suurejoonelisel võitlusspordiüritusel Yakuza Fight 3 tõusis teist aastat järjest nelja mehe turniiril pjedestaali kõige kõrgemale astmele Eesti taipoksimeister Ott Remmer Tartu Taipoksi Klubist.

Ott Remmerile kujunes õhtu väga edukaks. Poolfinaalis alistas ta lätlase Juris Margevichi (Golden Glory) esimeses raundis nokaudiga. Finaalis läks Remmeril vastase alistamiseks kolm raundi. Siis nokauteeris Remmer leedulase Hasan Khalilovi (Otso Gym) põlvelöögiga maksa piirkonda.

Poolfinaalis oli Khalilov kohtunike ühehäälsel otsusel üle Narva noormehest Roman Koponevist (Fighting Club Konkiro). K1 võitluses kehakaalus kuni 75 kg tegi Maikel Astur klubist Viimsi Tigers Gym esimeses raundis nokaudiga tuule alla lätlasele Aleksandr Korobkole (Sparta).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles