Eesti ja Soome tähistavad juubelit jalgpallimurul

Margus Martin
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti ja Soome jalgpalli maavõistluspäeva logo.
Eesti ja Soome jalgpalli maavõistluspäeva logo. Foto: Eesti Jalgpalli Liit

Eeloleval laupäeval peetakse Eesti ja Soome erinevates linnades kahe riigi vahelisi jalgpallimatše, millega tähistatakse üheaegselt Eesti ja Soome 100. sünnipäeva. Oma panuse annavad sellesse ka Rakvere JK Tarvas võistkonnad.

Soome saab 100-aastaseks tänavu, Eesti peab oma juubelit 2018. aastal. Selle auks korraldatava suure maavõistluse raames võtavad mõõtu mõlema riigi erinevad võistkonnad. Kõikide mängude tulemusena tekib üldskoor ja selgub, kumb on parem jalgpalliriik.

Rakvere JK Tarvas annab oma panuse nii siin- kui ka sealpool Soome lahte: JK Tarva 2005. aastal sündinud poisid võõrustavad Rakvere kunstmurustaadionil peetavas mängus soomlaste PPJ eakaaslasi. Aasta nooremad tarvalased on samas vastamisi MiKi/E10 võistkonnaga. Mõlemad kohtumised algavad laupäeval kell 15.

Samal päeval kell 13.15 jooksevad Helsingis Heeros Arenal jalgpallimurule Rakvere JK Tarva Emad, kes lähevad kokku KopsAkat naiskonnaga. Tarva Emade teine naiskond võtab samal ajal mõõtu HJK Socrut naiskonnalt.

Kell 14.30 ootab Tarva Emade esimest tiimi ees veel teinegi kohtumine, kus on vastaseks PPJ Mutsit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles