Päevapilt

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lasteraamatu “Särav täht ja luuleline lammas” autorid Pamela Maran (vasakult) ja Roman Kusma jagasid oma teost Rakvere linna lasteaedadele. Triinu lasteaia raamatud võttis vastu juhataja Raido Parve.
Lasteraamatu “Särav täht ja luuleline lammas” autorid Pamela Maran (vasakult) ja Roman Kusma jagasid oma teost Rakvere linna lasteaedadele. Triinu lasteaia raamatud võttis vastu juhataja Raido Parve. Foto: Marianne Loorents

Lasteraamatu “Särav täht ja luuleline lammas” autorid Pamela Maran ja Roman Kusma jagasid eile oma teost kõigile Rakvere linna lasteaedadele.

Pühendusega raamat, kokku 660 kõvakaanelist trükist, jõudis iga lasteaialapseni. Triinu lasteaia raamatud võttis vastu juhataja Raido Parve.

Raamatuid jagati põhjusel, et need välja andnud kirjastus Kuldnööbike sai aastaseks, teisalt sooviti lastele rõõmu teha. Ühtlasi tähistati eile kogu maailmas heategevuse päeva. Vabatahtlik töö ja annetused aitavad maailmas igal aastal sadu tuhandeid inimesi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles