Maastikuratturid üllatasid downhilli-mehi

Merly Raudla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pühapäevasel võistlusel Kiviõli seiklusturismikeskuses said adrenaliinijanused suurepäraselt aega veeta.
Pühapäevasel võistlusel Kiviõli seiklusturismikeskuses said adrenaliinijanused suurepäraselt aega veeta. Foto: Marianne Loorents

Pühapäeval kihutasid rattaentusiastid Kiviõli seiklusturismikeskuses võistlusel Fun Timez Season Ender aja peale mäest alla. Meie maakonna maastikuratturid üllatasid downhiller’eid väga kiirete aegadega.

Maastikuratta ehk XCO klassis võidutses Argo Rohtmets, kes suutis järsu nõlva kolmelt erinevalt rajalt alla sõita ajaga 2.55,54. Teine rakverlane, Valdeko Reedo kaotas Rohtmetsale ligi 43 sekundit ning platseerus kaheksandaks. Tema järel haaras ankrumehe koha Rakvere gümnaasiumi õpilane Taavi Pärnamets. Noormehe tulemusele panid põntsu purunenud rattakumm ning kukkumine.

“Ma ei tea sellest alast midagi, aga mäest alla meeldib ikka sõita. Siis ei pea väntama,” teatas Rohtmets. “Võistlus oli äge, kolme raja ajad liideti kokku ja sellest moodustus pingerida,” selgitas Rakveres ratta- ning suusapoodi pidav jalgrattaentusiast, kes downhilli-võistlusel osales esimest korda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles