Abilinnapea üritas motorekordit murda

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere abilinnapea Rainer Miltop.
Rakvere abilinnapea Rainer Miltop. Foto: Erakogu

Möödunud nädalavahetusel lõpetasid mootorratturid tänavuse motohooaja üle Eesti kokku tulles ning ühissõiduga rekordit üritades. Sõitjate seas oli ka Rakvere abilinnapea Rainer Miltop, kes on enda sõnul sõitnud küll erinevate mootorsõidukitega, kuid kaherattalise roolis alles päris roheline.

Seda, kas rekord õnnestus või mitte, Miltop öelda ei osanud, sest tsiklistidest moodustunud rivile pressisid vahele kannatamatud autojuhid ning lõhkusid sel moel sõitjate kolonni. Tänavusel motohooajal jääb Miltopi arvele ligikaudu paar tuhat kaherattalisel läbitud kilomeetrit, sellest poole sõitiski mees möödunud nädalavahetusel. “Eks päris kiire suvi on olnud,” nentis Miltop, kes soetas mootorratta möödunud aastal.

Eksperimendi korras mõõtis teedevaldkonna eest vastutav abilinnapea kilomeetreid ka Rakvere linnas, et näha ja tunda, kuidas tajuvad siinset tänavate olukorda kaherattaliste juhid. Miltop sõidab Rakvere tänavatel autoroolis olles enda sõnul iga päev ligikaudu 30–50 kilomeetrit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles