Eesti koondis jõudis Inglismaal Rahvuste krossil esikaheksasse

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti koondis Rahvuste krossil: Priit Rätsep (vasakult), Tanel Leok ja Harri Kullas.
Eesti koondis Rahvuste krossil: Priit Rätsep (vasakult), Tanel Leok ja Harri Kullas. Foto: Rauno Kais

Inglismaal Matterley Basinis sõideti pühapäeval Rahvuste motokrossi finaalsõidud ja selgus tänavune maailma parim motokrossiriik – Prantsusmaa. Eesti koondis, kuhu kuulusid ka Lääne-Virumaa krossisõitjad Harri Kullas ja Priit Rätsep, sõitis välja kaheksanda koha.

Laupäevased eelsõidud said tehtud kuivades tingimustes. Finaalsõitude ajaks muutis öösel sadanud vihm raja hommikuks väga mudaseks ning päeval tibutanud vihm rajaolusid paremaks ei muutnud.

Esimeses sõidus võistlesid eestlastest MXGP klassis osalev Priit Rätsep (Honda) ja MX2 sõitja Harri Kullas (Husqvarna). Rätsep sai hea stardi, oli algusest peale esikümne keskel ning hoolimata väikesest apsust lõpetas sõidu 13. kohal. Väiksemal tsiklil võistelnud Kullas ei saanud raskel rajal eriti head starti ning oli kolmanda kümne lõpus, kuid seejärel läks sõit aina ülesmäge ja noormees sai 20. koha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles