Nädala teises pooles saabub tõsisem talv lumesaju ja tuisuga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tuisk.
Tuisk. Foto: Erik Prozes

Eeloleval nädalal on õhutemperatuur püsivas langustrendis ja nii on juba neljapäevaks oodata korralikku talveilma koos läbivate miinuskraadide, lumesaju ja tuisuga.

Teisipäeva öösel on pilves ilm. Sajab lund, saartel kohati ka lörtsi. Paiguti tuiskab kergelt. Puhub ida- ja kirdetuul 3-8, saartel 6-11, varahommikul tugevneb tuul puhanguti 15 m/s. Õhutemperatuur on 0 kuni -5 kraadi. Teisipäeva päeval on samuti pilves ilm. Sajab lund ja kohati tuiskab. Puhub põhjakaaretuul 5-11, saartel ja rannikul puhanguti 14-17 m/s. Õhtul tuul nõrgeneb. Õhutemperatuur on 0 kuni -5 kraadi.

Kolmapäeva öösel on pilves selgimistega ilm ja kohati sajab vähest lund. Puhub põhja- ja loodetuul 3-8, põhjarannikul öö hakul puhanguti 12 m/s. Külma on 2-7 kraadi. Kolmapäeva päeval on pilves selgimistega ilm ja kohati sajab vähest lund. Puhub muutliku suunaga tuul 2-7 m/s. Õhutemperatuur on 0 kuni -5 kraadi.

Neljapäeva öösel on muutliku pilvisusega ilm. Hommikul sajab saartel kohati lund. Kagu- ja idatuul tugevneb 6-12, saartel ja rannikul puhanguti 15-20 m/s. Külma on 8-14, saartel ja läänerannikul 2-7 kraadi. Neljapäeva päeval pilvisus tiheneb. Lumesadu laieneb edelast üle Eesti ja tuiskab. Puhub ida- ja kirdetuul 7-12, puhanguti 15, saartel ja rannikul 10-15, puhanguti 20 m/s. Külma on 4-10 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles