Rakvere Tarvas lõpetas alagrupiturniiri võitjana

Virumaa Teataja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tarvas mänguhoos. Pilt on illustratiivne.
Tarvas mänguhoos. Pilt on illustratiivne. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Rakvere spordihallis on Balti korvpalliliiga Challenge Cup turniiri A-alagrupi otsustavas mängus vastamisi Rakvere Tarvas ja Palanga Naglis. Kaalul on ei rohkem ega vähem kui alagrupi esikoht ja parem asetus veebruari alguses peetavateks play-off kohtumisteks.

Tarvas võitis esimese veerandaja 34:19.

Rahvast ennastsalgava tegutsemisega hullutavalt Valmo Kriisalt parimana avareerandil kaheksa, Reinar Hallikult seitse ja Kaspars Ciprussilt kuus punkti.

Naglise mängijad demonstreerivad alguses väga head tabavust kaugvisetel. Nende edukamate korviküttidena on visanud Mindaugas Reminas üheksa ja Tomas Rinkevicius kuus punkti.

Poolajal juhib Tarvas 45:36, meeskonna parimatena on Kriisa ja Cipruss toonud kümme punkti.

Kolmas veerandaeg lõppes Tarva kasuks 67:53. Cipruss on visanud 17 punkti ja hankinud üheksa lauapalli, Kriisa, kes teenis kolmandal veerandil ebasportliku vea, on toonud võistkonnale 14 ja Martin Dorbek 12 punkti. Palanga parim korvikütt on seni Nikita Barinov 11 punktiga.

Tarvas võitis mängu 91:73 ja kindlustas sellega ka algarupivõidu, veerandfinaalis minnakse tõenäoliselt kokku TTÜga. Ciprussi arvele jäi lõpuks 22 punkti ja 11 lauapalli, meeskonna kapten Martin Dorbek tabas sajaprotsendiliselt ja skooris lõpuks 17 punkti, vanameisterKriisa arvele jäi 14 punkti.

Veerandfinaalid, kus võitja selgub kahe mängu kokkuvõttes, mängitakse veebruari alguses.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles