Linnapea korraldas vastuvõtu koolis

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere linnapea Andres Jaadla ja volikogu esimees Mihkel Juhkami korraldasid vabariigi aastapäeva vastuvõtu kolmapäeva õhtul Rakvere reaalgümnaasiumis.
Rakvere linnapea Andres Jaadla ja volikogu esimees Mihkel Juhkami korraldasid vabariigi aastapäeva vastuvõtu kolmapäeva õhtul Rakvere reaalgümnaasiumis. Foto: Arvet Mägi

Rakvere linnapea Andres Jaadla ja volikogu esimees Mihkel Juhkami korraldasid vabariigi aastapäeva vastuvõtu kolmapäeva õhtul Rakvere reaalgümnaasiumis.

Kontsertosas kooli aulas esines reaalgümnaasiumi ja eragümnaasiumi õpilaste segakoor Keijo Soomelti ja Elo Üleoja juhatusel ning Rakvere muusika- ja huvikoolide õpetajad, seal pidas linnapea ka väga liigutava kõne.


Linna Kroonimärgi said ettevõtja Juha Seppälä, politseijuht Lembit Kalda ja muusikapedagoog Liivi Lukas.


Suupisteid pakuti külalistele vast remonditud koolihoone kaunis aatriumis.


Linnapea ja volikogu esimehe vastuvõtule olid kutsutud linna aukodanikud, linna teenetemärgi omanikud läbi aegade, kohalikud ettevõtjad, linna sõbrad ning volikogu ja linnavalitsuse liikmed oma kaasadega.


Vabariigi aastapäeva hommikul heisati päikesetõusul Rakvere linnuses pidulikult hümni saatel rahvuslipp, selle märgiks lasti ka kahuripauk. Kell 11 oli ausambamäel miiting, mille käigus asetati Vabadussõja ausambale pärgi ning peeti kõnesid, laulis segakoor Viroonia.


Pärastlõunal andsid rahvamajas pidupäevakontserdi Nele-Liis Vaiksoo, Lauri Liiv, Alen Vezeiko ja Olav Ehala.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles