Sumohiiglane Baruto ostis pankrotis puhkekeskuse

Toomas Herm
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Baruto alias Kaido Höövelson.
Baruto alias Kaido Höövelson. Foto: Meelis Meilbaum

Tuntud sumomaadleja Kaido Höövelson, sportlasenimega Baruto, ostis eelmise aasta lõpus Vinni vallas Kulina külas majandusraskustesse sattunud Aartika puhkekeskuse.

Baruto ema Tiina Pudel rääkis, et müügis olevast Aartika puhkekeskusest saadi teada juhuslikult ja ostuotsuse tegi pere koos. Nüüd on selle nimi Barto puhkemaja.

Pudel ei nõustunud ostu-müügitehingu suurust avalikustama, sest tema hinnangul keegi selle vastu huvi ei tunne. Küll aga rääkis ta, et esialgu suurt midagi ei muudeta. „Praegu on selline väike sisseelamine,“ sõnas Pudel.

Küsimusele, kas kuulsa sportlase pere suudab majandusraskustesse sattunud ettevõtmisele taas elu sisse puhuda, vastas Pudel: „Eks elu näitab, vaikselt hakkame tegutsema.“

Baruto on küll varem puhkekeskuses käinud, kuid omanikuna veel mitte. Tema ema ei osanud öelda, millal poeg taas Eestisse tuleb.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles