“Ole Kaasas!” koolitused jõuavad Rakverre

Eva Klaas
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Ole kaasas" nõustamispunktis pakutakse abi FIEde ümberregistreerimiseks.
"Ole kaasas" nõustamispunktis pakutakse abi FIEde ümberregistreerimiseks. Foto: Andres Teiss.

Järgmisel nädalal algavad Rakveres "Ole Kaasas!" projekti raames korraldatavad arvuti ning e-teenuste, ID-kaardi ja Mobiil-ID kasutamise tasuta koolitused Rakvere ametikoolis.

Samuti hakkab huvilistele kiirõpet jagama ka "Ole Kaasas!" koolitusboks Põhjakeskuses.

Klassikoolitusi läbiviiva Rakvere ametikooli õpetaja Elve Tänavotsa sõnul on tegemist tänuväärse ettevõtmisega, mistõttu ta loodab, et rakverelased kasutavad neile pakutavat võimalust.

"Paljude inimeste jaoks on üllatus, et internetimaailm ning ID-kaardi ja Mobiil-ID kasutamine tegelikult nii lihtne on - koolitus annab vajalikud teadmised ja tõuke nende võimaluste aktiivsemaks kasutamiseks oma igapäevastes asjatoimetustes," ütles Tänavots.

Klassikoolitused toimuvad 21.-23 juulini iga päev Rakvere
ametikoolis. Valida on võimalik kas arvuti ja interneti algkoolitus või e-teenuste, ID-kaardi, Mobiil-ID kasutamise koolitus. Lisaks Rakverele on läänevirulastel võimalik läbida koolitusi ka Haljalas ja Väike-Maarjas.

"Ole Kaasas!" mobiilne koolitusboks tegutseb Põhjakeskuses esmaspäevast reedeni kell 10 - 20.

Koolitustele registreerida ning täpsemat informatsiooni algava nädala koolituste toimumisaegade ja järgmiste nädalate koolituste kohta saab telefonil 6 180 180
ning aadressil www.olekaasas.ee.

Ole Kaasas! on Vaata Maailma Sihtasutuse, Eesti Telekomi, EMT, Elioni ja Microlinki poolt algatatud inimeste internetti kaasamise projekt.

Projekti eesmärk on korraldada arvutialane alg- ja täiendõpe 100 000 inimesele ja tuua internetti kasutama täiendavalt 50 000 peret järgneva kolme aasta jooksul.

Maist alates on üle Eesti läbinud "Ole Kaasas" tasuta koolituse üle 4000 inimese. Koolitusel osalenutel on projekti raames võimalus osta arvuti ning liituda internetiühendusega soodushindadega.

Koolitusi kaasrahastab Euroopa Regionaalarengu Fond infoühiskonna edendamise meetme raames.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles