Tennises selgusid Lääne-Virumaa meistrid

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tennisistid Hendrik Inno (vasakul) ja Siim Tuus tulid Lääne-Virumaa meistriks meespaarismängus.
Tennisistid Hendrik Inno (vasakul) ja Siim Tuus tulid Lääne-Virumaa meistriks meespaarismängus. Foto: Arvet Mägi

Lääne-Virumaa meistrivõistlustel tennises selgusid tiitlivõitjad ja medalistid üksikmängudes, paarismängudes ja segapaarismängudes.

Viieteistkümne osavõtjaga meeste üksikmängude turniiri võitis Siim Tuus tulemusega 6:3, 6:2 Sten Lume vastu. Kolmanda koha sai Artur Antropov.

Naiste üksikmängus võitis meistritiitli Merje Tamm, kes alistas finaalis noore mängija Katarina Trummi kindlalt 6:1, 6:0. Kolmandale koha sai Eve Kalm, kes võitis noormängija Gerli Trausi tulemusega 6:1, 6:2.

Meeste paarismängus võitsid meistrikulla Siim Tuus ja noor tennisist Hendrik Inno, kelle tasavägine heitlus Enn Võsandi ja Artur Antropoviga lõppes tulemusega 6:4, 5:7, 6:4. Kolmanda koha pälvisid Rain Rõigas ja Ülo Õuekallas.

Naiste paarismängus saavutasid esikoha Merje Tamm ja Katarina Trumm samuti põnevas kohtumises Jana Orujõe ja Triinu Meriloo vastu tulemusega 6:1, 1:6, 6:1. Pronksi võitis duo Eve Kalm - Marika Mardõkainen.

Segapaarismängu finaalis alistasid Rita Tuus ja Siim Tuus noormängija Kärt Koppeli ja Sten Lume tulemusega 6:3, 6:4. Kolmas koht kuulus paarile Merje Tamm - Jaan Kaljula.

Lääne-Virumaa meistrivõistlused tennises jätkuvad veteranide jõuprooviga, millega tehakse Rakvere rahvaaia tenniseväljakutel algust reedel, 21. augustil kell 17.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles