Rakvere tennisistid jäid napilt Nõmme klubile alla

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Randar Veispak.
Randar Veispak. Foto: Arvet Mägi

Rakvere tenniseklubi esindusvõistkond kohtus Tallinnas Hiiul Eesti tenniseklubide esiliiga karikavõistluste avavoorus Nõmme tenniseklubi II võistkonnaga.


Põnevas kohtumises tuli Rakvere meeskonnal koosseisus Rain Rõigas, Sten Lume, Ran­dar Veispak ja Artur Antropov vastu võtta 3:2 kaotus.



Rakverele tõid võidupunktid Randar Veispak, kes võitis Indrek Petteri tulemusega 6:1, 6:4, ja Artur Antropov, kes oli tasavägises kohtumises üle Heigo Karaskist 6:3, 6:7, 6:0.



Esireketite vastasseisus kaotas Rakvere tennisist Rain Rõigas Gert Vilmsile 2:6, 3:6. Samuti pidi kaotusega leppima Sten Lume, kes jäi 3:6, 3:6 alla Simmo Sommerile.



Otsustavas paarismängus püsis pinge lõpuni, sest Rakvere tenniseklubi esipaar Rain Rõigas - Randar Veispak esitas südi partii Nõmme duo Gert Vilms - Simmo Sommer vastu, kaotades napilt 3:6, 6:7.



"Kaotusest hoolimata näitasid Rakvere tennisistid vabariiklikul tasandil ilusat mängu ja võistkonnavaimu," tunnustas mängijaid Rakvere võistkon­na kapten Aare Kongi. Meeskonnamäng on tema sõnul palju vastutusrikkam kui individuaalvõistlus.


Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles