Virulased kandideerivad parima sportlase tiitlile

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Epp Mäe.
Epp Mäe. Foto: Siim Semiskar/ERR SPORT

Spordisõbrad saavad internetiaadressil

www.eok.ee

osaleda Eesti 2009. aasta nais- ja meessportlase, treeneri ning võistkonna valimisel.


Parimad selgitatakse välja rahvahääletuse, spordiajakirjanike ning spordiliitude valiku tulemusena. Rahva arvamust oodatakse 16. detsembrini Eesti Olümpiakomitee kodulehel

www.eok.ee

.



Lääne-Virumaa sportlastest on lõppeva aasta tublide saavutuste eest aasta sportlase kandidaatideks seatud Eesti parima naismaadleja tiitliga pärjatud Tudu maadlusneiu Epp Mäe ning Jaapanis profisumokarjääri edendav Kaido Höövelson alias Baruto.



Aasta sportlased kuulutatakse välja 26. detsembril Nokia kontserdimajas toimuval galaõhtul "Spordiaasta tähed 2009". Eesti Televisioon teeb üritusest otseülekande.



Eesti parimate sportlaste valimine sai alguse enam kui pool sajandit tagasi. Esimeseks aasta sportlaseks kuulutati 1955. aastal Johannes Kotkase ja Paul Kerese ees kuulitõukaja Feliks Pirts. Esimese naisena sai auväärse tiitli 1957. aastal ujuja Ulvi Voog.



Aasta võistkond valiti esimest korda 1969. aastal. Parimaks osutus Kalevi korvpallimeeskond

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles