Rakvere Tarvas lõpetab aasta meistriliiga liidrina

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rain Veideman.
Rain Veideman. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Rakvere Tarva korvpallimeeskond tegi endale ja oma toetajatele toreda jõulukingituse, kui alistas läinud reedel peetud aasta viimases kohtumises TÜ/Rocki nende oma koduväljakul veenva ülekaaluga 93:74 (poolaeg 42:37).


Tarva võidule pani aluse väga hea visketabavus: kahepunktiviskeid tabati 63%, kolmeseid 41% ja vabaviskeid koguni 96% täpsusega (23st 22). Ja muidugi oli oma osa tublisti kasvanud enesekindlusel ja suurel võidutahtel, sest kodus peetud kohtumises jäädi tartlastele alla vaid napi kuue punktiga.



Tarva meeskonna resultatiivseim pallur oli viis kaugviset tabanud Kristo Saage 29 punktiga, Valmo Kriisal (pildil kollases) jäi napilt puudu kolmikduublist: ta viskas 23 punkti, hankis 11 lauapalli ja andis üheksa resultatiivset söötu. Rain Veideman lisas 17 ja Reinar Hallik 13 punkti.



Kohtumist küll juhtima asunud, ent seejärel mõõnades vaevelnud Rockil oli tasemel vaid tagamängija Todd Abernethy, kes viskas 22 punkti


.


Tarvas tõusis kahe võidu jagu saadud punktidega taas Eesti G4S KMLi tabeli liidriks: avaringis on 14 mänguga teenitud 11 võitu ja kolm kaotust. Rock langes kolmandale kohale seitsme võidu ja kolme kaotusega, teisel kohal on TTÜ/KK, kellel on kümme võitu ja neli kaotust.



Rakvere Tarva meeskond peab 23. detsembril jõulupidu ja läheb 30. detsembril ilmselt üheskoos ka Tanel Padari ja The Suni kontserdile Rakvere spordihallis.


Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles